top of page

Mystery dinner


Je betreedt het Viander domein als genodigde van de Baron. De sfeer is 'anders' te noemen, het aura van de viander proeft niet zo vertrouwd als het normaal proeft. Iets is veranderd, er zijn louche zaken aan het gebeuren, maar wat...

Voila, tot zover de inleiding van het 'Mystery Dinner'. Wat er de rest van de avond gebeurt, hangt grotendeels van jezelf af. Misschien ligt het voortbestaan van Tienen zoals we het kennen wel in jouw handen.

Het spel zal doorgaan op vrijdag 15 mei. Je kan vanaf nu ook inschrijven. Hoe doe je dit? Stuur een mailtje naar johan.heremans1982@gmail.com, of een bericht op Johan zijn profiel. Stort ook 30 euro op de rekening van opgewekt tienen BE09 5230 8039 1857 met je naam en voornaam. Vul als laatste deel het documentje in dat Johan je ondertussen gemaild heeft en stuur het hem terug. Opgelet, je inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is. Het evenement gaat pas door als we 12 inschrijvingen hebben, en heeft een maximum van 20. Snel inschrijven is dus zowel voor ons gemakkelijk (snel zeker dat het doorgaat) als voor jullie gemakkelijk (snel zeker dat je er bij bent).

Samengevat: Mystery dinner op vrijdag 15 mei vanaf 20u, in het café van het Viandra domein. Be there!

Wil je nog meer informatie over dit mysterie, kijk dan even op onze facebookpagina:

https://www.facebook.com/pages/Mystery-diner/1002898226404197?__mref=message_bubble


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page